2012, îți mulțumesc !

Par défaut

– pentru că ai fost cel mai bun an al meu, dar nu la fel de bun cum va fi cel care va începe.
– pentru toate momentele minunate pe care le-am petrecut cu ai mei, pentru toate jocurile și râsetele și momentele călduroase care îmi vor lipsi la un moment dat.
– pentru că am mai crescut puțin, pentru că m-am schimbat mult în bine,față de ultimii ani. sau, cel puțin, așa cred.
– pentru toți oamenii dragi pe care i-ai adus în viața mea, pentru tot ceea ce am învățat de la ei. de la fiecare.
– pentru că m-ai învățat în fiecare zi că nu există limite, în orice ți-ai propune, că dincolo de zâmbetele oamenilor se ascunde mereu o emoție sau o suferință, pentru că m-am cunoscut pe mine și apoi am reușit să-i cunosc și pe ceilalți.
– pentru Pitești. pentru prieteni. pentru recunoștință. pentru experiențele de neuitat și toate momentele mele de stângăcie infantilă.
– pentru că am învățat pentru prima dată ce înseamnă să faci ceva cu pasiune, pentru dragostea de limba română și orele geniale ale doamnei diriginte (singurele motive pentru care mai merg la liceu).
– pentru zilele în care nu am făcut nimic memorabil și pentru că a nu face nimic memorabil a devenit memorabil pentru mine. știi, vreau să schimb lumea.
– pentru norocul de a avea o colegă de bancă super și pentru bucuria de a împărți chestii. pentru momentele în care ne certăm monstruos, ne aruncăm adevăruri în față, țipăm și apoi ne împăcăm ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. love her. și pentru veșnicul miros de portocală, bineînțeles.
– pentru oportunitățile pe care le-am ratat, pentru muncă și ambiție, pentru ceai și nopți albe, pentru dimineți agitate, pentru dureri de cap, pentru emoții, pentru reușite, dar și pentru eșecuri.
– pentru telefonul meu nou.
– pentru gerul cumplit din unele zile și biblioteci închise.
– pentru ședințele la dermatologie. pentru milioane cheltuite. pentru rezultatele care întârzie să apară.
– pentru că am învățat să apreciez orice lucru minor pe care îl poate face o persoană, pentru darul de a zâmbi din inimă oricui și de a-i zice « bună ziua » și « mulțumesc » tot din toată inima.
– pentru un om minunat pe care-l iubesc enorm, pentru mesaje emoționante, pentru respect reciproc, pentru visuri frumoase și împlinite, pentru mici-mari cadouri, pentru că există.
-pentru jurnalul meu, pentru bilețele, pentru liste cu liste mai mici și mai mari, pentru cele 100 kg de hârtie pe care le-am aruncat ieri, pentru toate prostiile scrise, pentru toate prostiile pe care le voi mai scrie.
– pentru că nu mai știu acum pentru ce să-ți mulțumesc, dar îți mulțumesc și pentru asta!

Publicités

"

  1. Am primit cererea ta pt abonarea la blog, dupa ce l-am facut privat si nu stiu ce i-am facut ca nu apari printre cei care citesc blogul. Daca mai poti trimite inca o data cererea, sau da-mi adresa ta de email si te adug eu. Multumesc, un an bun sa ai, la multi ani!

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s