tomnatică.

Par défaut

yeeey, ce dor mi-a fost de voooi! şi cât de pseudosupermegaubidubiplictisită şi obosită mă siiiimt! începe şcoala. da. şiiiii, am emoţii, asteptări, sentimentul ăla când începi un caiet nou şi vrei să scrii cât mai frumos şi numaiconteazăcum pentru că urmatoarele pagini sunt praf. prima zi de şcoală va fi frumoasă, în sensul că nu va fi cine-ştie-ce (asta dacă nu se găseşte vreun profesor să ne întrebe ceva dintr-a 9-a), vom primi un teanc de manuale (pe care preferam să le primesc la începutul vacanţei,dar nu le poţi avea pe toateee), voi râde cu ei, mă voi revedea cu ei şi îmi este dor de ei mai mult ca niciodată şi sunt în stare să i-don’t-know pentru ei. îmi va lipsi marcela. şi ilenuta. şi alina. dar o am pe claudia şi sper sa înaintăm cu o bancă fix până-ntr-a a doua, ca să mă simt ca electronul ăla mai aproape de nucleu şi să am mai puţine şanse să zbor din învelişul electronic (chestii chimice). mai am puţin şi termin anna karenina, care mă enervează teribil DOAR DIN CAUZA NUMELOR RUSEŞTI pe care abia le pronunţ (şi cum citesc eu cu intonaţie şi delea-delea, voi termina cartea la anu-n septembrie).

ieri am fost la galaţi cu frate-miu şi cu mamaia, cică pe post de ultimă plimbare din vacanţă. pe drum am realizat că mai bine stăteam acasă(„nu te duce acolo”, nu călca pe piatra aia”, „ia-mă de mână”, „nu traversa acum”). când am ajuns la matuşa, mi-am dar seama că a fost bine că m-am dus. ha, azi noapte m-am trezit la 4 când mamaia a început să ţipe în somn într-un fel dubios de zici că era concert de operetă. cică o alerga cineva s-o omoare. noroc c-am trezit-o la timp. v-am zis că mi-e frică de somnambuli şi persoane care vorbesc în somn, care probabil se numesc…vorbito-nsomnambuli? eu cred că asta indică o ceva în neregulă cu creierul lor.

facebook-ul ăsta e o pierdere de vreme. ştiu că am realizat prea târziu. sims e drăguţ, dar e o şi mai mare pierdere de vreme şi nici nu realizez ce s-a întâmplat cu ziua aia în care aveam atâtea chestii de făcut, iar eu am preferat să cumpăr flori şi copaci virtuali. cred că-mi dezactivez contul şi-mi distrug şi adresa de e-mail şi renunţ şi la net. să vezi atunci ce mamă de tocilară frustrată o să devin. mhihi.

am trei carti in franceză, adică „pour en finir avec le travail” de xavier patier, „la cite barbare” de lauren jones şi o mega carte de histoire-geography du france. îmi place accentul meu frantuzesc şi îmi place că n-am uitat să citesc. doamna profesoară zice că am mici probleme de vocabular- ăăăăă…ăăăm, dar nu pot să-l învăţ pe petit robert cap-coadă!

îmi plac filmele-alea cu multe rochii din alea umflate şi colorate şi cu dantele şi cu doamne care merg pe biciclete din alea drăguţe cu flori şi…aţi înţeles voi.

azi am aflat după o căutare pe google că iepurii nu se înmulţesc decât după 4-5 luni de la naştere. ai mei au doar 3. şi eu de când aştept să văd pui în mărime naturală, fără blană şi de culoare roooz.

pentru că frate-miu merge la şcoală de anul ăsta, trebuie să facem împărţirea teritorial-administrativă a casei, pentru că eu învăţ cu voce tare şi nu vreau conflicte şi nici mai puţin spaţiu în bibliotecă. avem în total patruzeci de rafturi în toate cele 6 biblioteci, deci nu sunt mari şanse să ne certăm.  cred. sper.

nu vreau september, please be good. vreau să fie nebun şi haotic. acum e vară-toamnă şi se pare că mai e până la toamnă-toamnă. dap. revin.

Publicités

Une réponse "

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s