Dezordonaţii ajung în Rai!

Par défaut

 

Sunt dezordonată şi-mi place. Nu-mi plac însă cei obsedaţi de firul de praf de pe preşul de la intrare sau scama de pe draperie. Nu.Nu.Nu. Sau mai e cazul ordinii dezordonate în care toate lucrurile sunt aparent aşezate estetic, dar persoana respectivă habar n-are unde-i sunt şosetele, caietele, hainele, telefonul, banii (probabil puşi undeva într-o carte sau sub covor). La mine e simplu, am vreo două,  sau chiar trei teancuri de cărţi amestecate cu caiete şi hârţoage-referate fix pe birou unde abia mai găsesc un locşor unde să pun mause-ul. Oricum, nu tot ce e simetric e frumos. Dimpotrivă. Nu am zis niciodată când am fost în vizită la cineva de vârsta mea sau de vârstă apropiată:” woooow, câta ordinea în biblioteca lui şi cât de liber e biroul lui!” pentru că ştiu sigur că în spatele acestei ordini stă: “pune mâna imediat şi fă-ţi ordine în cameră!”, pe care o aud şi eu şi tu zilnic/aproape zilnic. Cică nu-ştiu-care specialişti au afirmat că la cei dezordonaţi se manifestă un dezinteres pentru şcoală, implicit rezultate pe măsură, incapacitatea de a se desfăşura după un program bine stabilit, oboseala şi alte chestii. Păi măi, nenea specialistu’, să-ţi zic eu adevărul. Probabil că şi tu erai dezordonat când erai mic şi acum, dintr-o oarecare frustrare, dai motive mamelor să-şi educe copiii în spiritul perfecţiunii, ca nu cumva să… şi să… şi să…Cel puţin eu nu sunt nevoită să caut prin ‘jde mii de sertare, dulapuri ca să-mi găsesc caietul de română. Ştiu sigur că e în acelaşi loc. Eu protestez împotriva ordinii!

Publicités

"

  1. Cică nu-ştiu-care specialişti au afirmat că la cei dezordonaţi se manifestă un dezinteres pentru şcoală, implicit rezultate pe măsură, incapacitatea de a se desfăşura după un program bine stabilit, oboseala şi alte chestii.

    eu cred ca e adevarata treaba…

  2. is foooaaarte dezordonata, dar mi’ar placea sa nu mai fiu. 🙂 nu stiu ce fel sunt. cred ca contra. da’ nu genu’ pe care’l deranjeaza scama de pe covor or smtn.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s